0294 - 41 24 72

Pover Schilders is een toonaangevend middelgroot (35 fte) schildersbedrijf, gevestigd in Weesp. Ons bedrijf kenmerkt zich door een open en transparante bedrijfscultuur, die streeft naar de hoogste kwaliteit aan schilderwerk. Daarnaast hebben wij permanent aandacht voor het welzijn van onze medewerkers. Ons werkgebied bevindt zich in een straal van 50 km rondom Weesp. Onze doelgroepen zijn bedrijven, verenigingen van eigenaren (VVE’s), zorginstellingen en particulieren.
Op korte termijn zijn wij op zoek naar een

Medewerker projectadministratie (m/v) (fulltime)

Wat ga je doen?
Je bent de spin in het web tussen de klanten, de schilders en de interne organisatie.
In die rol ben je verantwoordelijk voor de correcte en tijdige uitvoering van de operationele administratieve werkzaamheden binnen de projectadministratie. Tevens stel je managementrapportages vanuit verschillende gezichtspunten op ten behoeve van de directie.

Voor deze functie vragen wij:
Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO opleiding. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als in geschrift. Je bent accuraat, zelfstandig , gestructureerd, praktisch ingesteld, flexibel en je hebt ervaring met het Microsoft office pakket.

Wij bieden je:
Je werkt in een klein team binnen een informele werkomgeving, waar aandacht wordt gegeven aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Wij bieden je een marktconform salaris en overeenkomstige arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd in één van deze functies? Dan ontvangen wij graag per mail een sollicitatiebrief, voorzien van CV op info@poverschilders.nl. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer E.R. Ferwerda.

De sluitingsdatum om te reageren op deze functie is vastgesteld op 17 april 2020.