0294 - 41 24 72

Binnen Schilderwerk

Binnenschilderwerk

Bij het onderhoud van een pand speelt ook het binnenschilderwerk een belangrijke rol.  Bij V.v.E. is het binnenschilderwerk vaak beetje het het ondergeschoven kindje. Vaak concentreert men zich op het buitenschilderwerk, terwijl de algemene ruimten in het pand er bekaaid vanaf komen. Dat is jammer want goed onderhouden ruimte zoals de entree hal, galerij etc geeft alle bewoners direct een goed gevoel.

Particuliere opdrachtgevers

Naast voor V.v.E.’s en overheden werkt Pover Schilders ook voor particuliere opdrachtgevers. Niet iedereen heeft zin of tijd om na een verbouwing of verhuizing zelf te schilderen. Bovendien ontbreekt het de meeste particulieren  aan kennis van materiaalkeuze en kleuradvies. Pover Schilders heeft de kennis en ervaring om alles naar wens uit te laten voeren. Daarnaast hebben wij ook alle benodigdheden in huis en dit scheelt direct al kosten in de aanschaf van het materiaal. Vooral materialen die maar een enkele keer gebruikt worden, zijn niet de moeite om als consument eenmalig aan te schaffen. 

Kwaliteit en Duurzaamheid

Pover Schilders staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij werken met moderne milieuvriendelijke producten waardoor de overlast beperkt blijft. Wij bieden u de een garantie op een goed eindresultaat. Mooi geschilderde wanden, plafonds en kozijnen geven een pand de uitstraling die iedereen graag zou willen. Als je kwaliteit levert durf je ook garanties te geven Pover Schilders werkt met de Onderhoud NL – garantie leveringsvoorwaarden zowel voor consumenten als met onze zakelijke relaties. Bent u ook op zoek naar een vakschilder voor het binnenschilderwerk van uw V.v.E pand of woning? Vraag vrijblijvend advies of een scherpe offerte aan het onderstaande formulier.

Neem contact op

Referenties

Pover schilders is vooral actief in het onderhoud en de renovatie maar ook in de industrie staan we ons mannetje. Een kort overzicht van een aantal van onze opdrachtgevers en recente werkzaamheden:

  • Beheerders en makelaars
  • Gemeentes en (semi)overheidsinstellingen
  • VvE’s
  • Particulieren
  • Kerkgenootschappen
  • Bedrijven
  • Stichtingen
  • Gezondheidszorg