0294 - 41 24 72

Over Pover Schilders

Pover Schilders voor goed onderhoud

Pover schilders is gevestigd in Weesp en Roelofarendsveen. Vanuit deze locaties bedienen we de gehele randstad. We werken voor Vereniging van Eigenaars, overheid- en zorginstellingen, bedrijven, particulieren en de industrie. Naast vakkundig schilderwerk verzorgen wij ook al het andere onderhoud aan de gevel van uw gebouw. Daarnaast zij we gespecialiseerd in het werken aan bedrijfsvloeren en galerijen met rol-, giet- of troffelvloeren, zowel industrieel als decoratief. Ons team van ruim 30 professionele schilders werkt iedere dag kwaliteitsbewust aan uw onroerend goed. Met een spuiterij en een vloot eigen hoogwerkers zijn we in staat snel en adequaat alle uitdagende en voorkomende onderhoudsvraagstukken te beantwoorden en op te pakken. Binnen ons bedrijf geldt een belangrijke stelregel: het kan alleen maar goed!

Renovatie

Pover Schilders treedt graag op als hoofdaannemer. Of het nu gaat om een enkele onderdorpel vervangen of het leveren en plaatsen van nieuwe kozijnen in een wooncomplex, het herstellen van glasschade, het coaten van de galerij vloeren of het uitvoeren van complete betonrenovatie aan een flatgebouw, wij zorgen ervoor!

Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen is ons op het lijf geschreven; schilderen en onderhouden, conserveren en bewaren is wat een schilder van nature doet.

De vraag is alleen: hoe? Met welke materialen en systemen haal je het maximale resultaat; dat is niet alleen een zaak van productkennis, ook het vakmanschap en het inzicht van de mensen die aan een gebouw werken is daarbij zeer belangrijk.

We vragen ons voortdurend of schilderen inderdaad wel noodzakelijk is; schilderen om het schilderen is immers geen duurzame optie. Met gevoel voor en verstand van mooie en duurzame oplossingen voor het behoud van waardevol onroerend goed willen we graag uw partner zijn en meedenken, meepraten en samen beslissen.

Kwaliteitszorg en duurzaamheid

Als vanzelfsprekend hanteren we ons eigen kwaliteitssysteem gebaseerd op de Nen-en 9001 norm.
Ook de manier waarop we omgaan met onze omgeving, het milieu en de gezondheid van onze medewerkers, wat de procedures zijn voor de verwerking van ons afval en de inspanningsverplichting om zo zorgvuldig mogelijk om te gaan met het milieu, onze én uw gezondheid staan hierin beschreven.
Dit alles is sinds jaar en dag geborgd binnen het VCA systeem, gecertificeerd door Bureau Veritas.
Onze medewerkers hebben hun VCA-certificaat en worden bijgeschoold middels toolboxmeetingen en cursussen. Iedereen beschikt over een hoogwerkercertificaat en we hebben een aantal gediplomeerde BHV-ers.

Kwaliteit is niet alleen maar een mooi stukje schilderwerk kunnen maken; het hele proces is goed doordacht en omschreven, van offerteaanvraag tot en met de oplevering en de nazorg.

Als je kwaliteit levert durf je ook garanties te geven
Pover Schilders werkt met de Onderhoud NL – garantie leveringsvoorwaarden zowel voor consumenten als met onze zakelijke relaties.

Veiligheid

Veiligheid staat centraal bij Pover Schilders. Wij besteden optimale aandacht aan een veilige werkplek voor onszelf maar natuurlijk ook voor onze omgeving en klanten. Het werken op een rolsteiger of een vaste steiger vereist een andere insteek dan werken met een hoogwerker of hangbrug. Pover Schilders beschikt over veel eigen materieel dat jaarlijks gekeurd wordt. Ieder medewerker is VCA gecertificeerd, wordt regelmatig bijgeschoold en kan beschikken over alle persoonlijke beschermingsmiddelen die er zijn: Onze mensen zijn immers ons kapitaal, dus daar zijn we zuinig op!

Referenties

Pover schilders is vooral actief in het onderhoud en de renovatie maar ook in de industrie staan we ons mannetje. Een kort overzicht van een aantal van onze opdrachtgevers en recente werkzaamheden:

  • Beheerders en makelaars
  • Gemeentes en (semi)overheidsinstellingen
  • VvE’s
  • Particulieren
  • Kerkgenootschappen
  • Bedrijven
  • Stichtingen
  • Gezondheidszorg