0294 - 41 24 72

Trappen

Simpel, Schoon en Slijtvast

Met Trapvlokcoating kunnen trappen snel en simpel worden voorzien van een duurzame coating. Dit proces verloopt in vier stappen. Als eerste schuren we de trap en maken deze stofvrij. Daarop wordt een eerste laag aangebracht, die bestaat uit een basiskleur en een hechtlaag. Hierop wordt onder hoge druk de vlokkenmix aangebracht. Na drogen en het verwijderen van de overtollige vlokken wordt de trap of vloer afgeseald met een transparante afwerklaag in zijdemat.

Dichte trap, van hout of steen

Een dichte trap bestaat uit traptreden, stootborden en trapbomen aan de binnen- en buitenzijde van de trap (zie afbeelding). Al deze onderdelen kunnen naar keuze worden bekleed met Trapvlokcoating. Daar waar geen vlokkenmix wordt aangebracht, schilderen wij de trap. De onderzijde van een dichte trap wordt niet geschilderd. Uw voorkeuren worden in de berekening opgenomen.

Dichte stenen trap met overloop

Een dichte trap bestaat uit traptreden, stootborden en de trapbomen aan de binnen- en buitenzijde van de trap (zie afbeelding). Al deze onderdelen kunnen naar keuze worden bekleed met Trapvlokcoating. Daar waar geen vlokkenmix wordt aangebracht, schilderen wij de trap. Uw voorkeuren worden in de berekening opgenomen, net als de lengte en breedte van de overloop. De onderzijde van de trap wordt niet geschilderd.

Open houten trap

Een open houten trap bestaat uit traptreden en de trapbomen aan de binnen- en buitenzijde van de trap. Een traptrede bestaat uit een bovenkant, onderkant en een voorkant. Deze voorkant heet de diktekant. Alle onderdelen kunnen naar keuze worden bekleed met Trapvlokcoating. Daar waar geen vlokkenmix wordt aangebracht, wordt de trap geschilderd.  De onderkant van een open trap wordt altijd geschilderd. Uw voorkeuren worden in de berekening opgenomen.

Neem contact op

Kleuren

Trapvlokcoating bestaat uit een basiskleur en een meerkleurige vlokkenmix. Na het aanbrengen van de afwerklaag blijven de vlokken deels zichtbaar. Dat geeft een speels gemêleerd effect. U kunt kiezen uit 10 kleuren. Van lichte grijstinten met een warme of koele uitstraling tot zandgeel, steenrood en diep antraciet. Alle coatings zijn dekkend, en kunnen over elke kleur vloer of trap worden aangebracht. Om de antislip te behouden, is de afwerklaag altijd transparant zijdemat.

Referenties

Pover schilders is vooral actief in het onderhoud en de renovatie maar ook in de industrie staan we ons mannetje. Een kort overzicht van een aantal van onze opdrachtgevers en recente werkzaamheden:

  • Beheerders en makelaars
  • Gemeentes en (semi)overheidsinstellingen
  • VvE’s
  • Particulieren
  • Kerkgenootschappen
  • Bedrijven
  • Stichtingen
  • Gezondheidszorg