0294 - 41 24 72

Projecten

Pover schilders is vooral actief in de randstad, zowel in het Gooi als in de regio Utrecht, Amersfoort, de regio Amsterdam en de regio Leiden. Of het nu gaat om een appartementscomplex in Hilversum, een landgoed in ‘s-Graveland, een grachtenpand in de hoofdstad of een bedrijfscomplex in Leiden; we staan voor kwaliteit en duurzaamheid.

Naast vele professionele vastgoed beheerders en diverse Verenigingen van Eigenaren, bedrijven en instellingen, vinden ook particuliere opdrachtgevers het prettig zaken doen met onze organisatie.

Pover schilders heeft een duidelijke visie op vastgoedonderhoud welke zich vertaald naar langdurige relaties met onze klanten.

%

Trappen

%

Vloercoatings

%

Buitenschilderwerk

%

Binnenschilderwerk

%

Meerjaren-onderhoud

MeerJaren OnderhoudsPlan (MJOP)

Middels een MeerJaren OnderhoudsPlan (MJOP) beheren we veel gebouwen en woningen. Monitoren, op tijd signaleren en onderhoud plegen waar en wanneer nodig, maar ook preventief zaken aanpakken of juist nog even laten? De specialisten van Pover Schilders weten waar ze het over hebben en beheren uw gebouw technisch zo optimaal mogelijk binnen uw financiële mogelijkheden.