0294 - 41 24 72

MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP)

Periodiek Onderhoud bij Pover Schilders

Om uw investering in onroerend goed te behouden is het belangrijk om het schilderwerk met regelmaat te onderhouden. Bij Pover Schilders heeft u de mogelijkheid gebruikt te maken van een MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP). Met een MJOP bent u verzekerd van perfect onderhoud van uw schilderwerk, voor nu en in de toekomst.

Grip op onderhoudskosten

In het MJOP kunt u vinden op welk moment er onderhoud gepleegd gaat worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Mochten er werkzaamheden nodig zijn die onverhoopt niet in het plan zijn vermeld, dan bespreken wij deze vooraf met u. Zo garanderen wij optimaal onderhoud aan uw pand, tegen zo laag mogelijke kosten.

Waarom is een MJOP belangrijk?

Met een meerjarenonderhoudsplan weet u zeker dat uw pand goed onderhouden wordt. Hierdoor voorkomt u onnodige herstelkosten en blijft de waarde van uw pand behouden. Als u met Pover Schilders in zee gaat voor het opstellen van een MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP) dan komen wij eerst langs om de huidige staat van onderhoud van uw pand te beoordelen. Wij bespreken met u uw persoonlijke voorkeur betreffende de onderhoudsperiode. Deze kan variëren van 5 tot 20 jaar.

 

Dit verwerken wij in de offerte van het MJOP. Na het goedkeuren van de offerte maken we samen met u een heldere planning. Zodat voor u duidelijk is welke werkzaamheden in welke maand en jaar zullen plaats vinden en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Kwaliteitszorg en duurzaamheid

Het onderhouden van een pand kost altijd geld en tijd. Maar met een MJOP voorkomt u dat er schade ontstaat door achterstallig onderhoud. Houtrot bijvoorbeeld is vaak het directe gevolg van achterstallig onderhoud. De kosten om dit te verhelpen liggen vaak aanzienlijk hoger dan de kosten van goed periodiek onderhoud.

Bent u ook op zoek naar een betrouwbare partner voor het opstellen en uitvoeren van een MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP)? Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan via het onderstaande formulier.

Neem contact op

Referenties

Pover schilders is vooral actief in het onderhoud en de renovatie maar ook in de industrie staan we ons mannetje. Een kort overzicht van een aantal van onze opdrachtgevers en recente werkzaamheden:

  • Beheerders en makelaars
  • Gemeentes en (semi)overheidsinstellingen
  • VvE’s
  • Particulieren
  • Kerkgenootschappen
  • Bedrijven
  • Stichtingen
  • Gezondheidszorg