0294 - 41 24 72

Buiten Schilderwerk

Uw buitenschilderwerk in goede handen

Het buitenschilderwerk aan een woning of bedrijfspand dient periodiek te gebeuren. Vaak maken wij gebruik van een meerjarenonderhoudsplan. Hierdoor zijn de kosten jaarlijks te overzien. Buitenschilderwerk wordt doorgaans verricht aan dakgoten, dakkapels, kozijnen, deuren en andere gevelelementen. Goed buitenschilderwerk behoudt de waarde van uw pand en zorgt ervoor dat uw pand er weer goed bij staat.

Periodieke inspectie

Schilderwerk is minstens elke 4 à 8 jaar toe aan een schilderbeurt. Dat verschilt overigens per gevelzijde want door zon en regen zullen gevels op het zuiden en westen eerder onderhoud vergen dan op het noorden en oosten gelegen gevels.

Goed onderhoud gaat verder dan eens in de vijf jaar het geheel overschilderen. Maakt u gebruik van een meerjarenonderhoudsplan dan controleren wij in de tussenliggende periode uw schilderwerk periodiek en werken dit waar nodig tussentijds bij. Hiermee kunt u de levensduur van het schilderwerk verder verlengen. Als uw pand met regelmaat gecontroleerd en bijgewerkt wordt, hoeft u zich geen zorgen te maken over onvoorziene onderhoudsuitgaven.

Kwaliteitszorg

Houten delen vragen bijzonder aandacht en moeten goed beschermd te worden tegen de weersinvloeden. Houtrot reparaties zijn kostbaar en dienen voorkomen te worden. Uw pand heeft daarnaast een betere uitstraling wanneer het schilderwerk met regelmaat wordt bijgehouden door Pover Schilders.

Bent u ook op zoek naar een vakschilder voor het buitenschilderwerk van uw pand? Vraag vrijblijvend advies of een scherpe offerte aan via het onderstaande formulier.

Neem contact op

Referenties

Pover schilders is vooral actief in het onderhoud en de renovatie maar ook in de industrie staan we ons mannetje. Een kort overzicht van een aantal van onze opdrachtgevers en recente werkzaamheden:

  • Beheerders en makelaars
  • Gemeentes en (semi)overheidsinstellingen
  • VvE’s
  • Particulieren
  • Kerkgenootschappen
  • Bedrijven
  • Stichtingen
  • Gezondheidszorg